Udgivet tir d. 29. jan 2019, kl. 14:01

I år slår vi to fluer med et smæk og inviterer jer alle med på sogneudflugt til Himmelske Dage. Himmelske Dage på Heden i Herning bliver en folkefest, hvor kirken flytter ud på gaden, indtager bybilledet i centrum af byen og sætter Midt- og Vestjylland på landkortet i Kristi Himmelfartsferien. Det skal være et sted, hvor det kirkelige og det folkelige mødes. Derfor rykker vi ud på gaderne, og vi fra Struer kirke skal selvfølgelig også være med. Vi bestiller busser, der kører mod Herning på Kristi Himmelfartsdag, så vi kan være med, når det begynder. Bussen til sogneudflugten kører fra Struer Kirke torsdag den 30. maj kl. 10.30 og kører fra Herning igen kl. 17.00. Vi spiser frokost sammen og er klar til åbningsgudstjenesten kl. 14.00 på Torvet i Herning. Hvis man ikke kan holde til at stå op skal man selv have en lille klapstol med. Bussen parkerer ca. 300 meter fra Torvet. Pris 125 kr som betales på udflugtsdagen.

For dem som blot vil følges i bus til Herning er Struer, Gimsing, Voldhøj og Resen-Humlum kirker gået sammen om fælles bustransport med afgang fra Struer Kirke kl. 12.30 og retur fra Herning kl. 16.30. Pris 70 kr. som betales kontant eller på mobilepay ved tilmelding til Struer kirkes kirkekontor på mail eller tlf. Mobilepay 82427. Skriv "Bus og det sogn du kommer fra" ved mobilepay betaling.

Himmelske Dage arrangeres af Danske Kirkers Råd, og over 200 arrangementer venter de mange deltagere til Danmarks største fælleskirkelige event. Det er folk fra folkekirken, frikirkerne og den katolske kirke samt en lang række frivillige fra de kirkelige organisationer, som får det til at ske. Man vil kunne opleve alt fra Katakombergudstjeneste i en P-kælder, klimadebatter på Biblioteket, U2 gudstjeneste på Torvet og Bibellegeland for børnene.

Åbningsgudstjenesten bliver på Torvet, hvor et stort kirkekor med 700 korsangere fra området sammen med Herning kirkes drengekor vil være med til at give nogle ekstra decibel til fællessangen akkompagneret af Prinsens Musikkorps. Struer Kirkes korsangere og organist er selvfølgelig også med.
Efter åbningsgudstjenesten er vi indbudt til Danmarks største kirkekaffebord.

"Det himmelske show"
Peter Mygind og Dina Al-Erhayem åbner dørene til Jyske Bank Boxen lørdag aften for at tage vores tro under kærlig behandling i ”Det Himmelske Show”. Lydtapetet leveres af Danmarks største gospelkor. Derudover tilsættes piruetter fra Verdensballetten, ord og indsigt af spændende gæster, der spænder fra youtubere til forretningsfolk.

Se mere information her og på www.himmelskedage.dk

Kategorier Nyt fra kirken