Dato Onsdag d. 26. oktober 2022, kl. 19:00
Niels Kristian Kobbelgaard
Sogneaften - "Storm P. og evangeliet" ved Niels Christian Kobbelgaard

Storm P. og evangeliet v./ Niels Christian Kobbelgaard. (tidl. domprovst i Ålborg og præstevikar v. Struer kirke), der her fortæller om foredraget:

Storm P. var multikunstner. I foredraget vil jeg indskrænke mig til at kaste lys over hans liv som samfundsrevser og forkynder ud fra spørgsmålet, som han hele livet igennem kæmpede med:  hvad det vil sige at være et menneske, og hvordan vi kommer af sted med at være det.

Den Storm P., vi skal møde, er den unge Storm, der som en gammeltestamentlig profet revser sin samtid. Storm P fik masser af spalteplads i aviserne. I disse spalter kommenterer han livets gang på godt og ondt. Og så udtrykker han sig særligt gennem sine tegninger og malerier. Dem vil vi også se på. Han fremstår som et menneske, der bærer på en stor medfølelse mod de små, og ind i alt, hvad Storm P malende formaner og forkynder, mærker vi hans varme humor, som vel om noget er Storm Ps varemærke.

Alle er velkomne i Menighedshuset. Foredraget er gratis - kaffe/the og kage serveres til 25 kr.