×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 23. oktober 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:30

Buddha og Grundtvig på besøg - En dialogaften imellem Buddhisme, kristendom, dansk kultur og nye strømninger i forståelsen af det at være menneske.

Ved foredragsholdere Anders Laugesen og Niels Viggo Hansen.

Det fremhæves ofte at vores tid er blevet åndeligt rodløs, men det er kun en halv sandhed. For ganske vist har de fleste af os ikke længere de bånd til religiøse traditioner som før var en selvfølge, men til gengæld er der mange som har fundet nye måder at forstå både vores egne kristne rødder og inspirationer fra andre kulturer.

Anders Laugesen og Niels Viggo Hansen har i mange år været engageret i det møde mellem kristne og andre spirituelle traditioner og livstydninger, som vokser frem i disse år. På denne aften vil de fortælle om hvordan traditionerne kan udfordre hinanden og måske få det bedste frem i hinanden, og de vil lægge op til en inddragende dialog med publikum.

Anders Laugesen er foredragsholder og radiovært med mange års erfaring fra bl.a. populære radioprogrammer som ”Mennesker og Tro”.

Niels Viggo Hansen er filosof, fysiker forsker ved Århus Universitet, og initiativtager til ”Danmarks Kontemplative Højskole” på Helgenæs.

Medvirkende
Anders Laugesen og Niels Viggo Hansen
Sted Menighedshuset Struer
Pris
25 kr for kaffe/the