Torsdag d. 23. maj 2019, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Køb billet her.
Vær med, når 190 lokale synger med DR VokalEnsemble

Det bliver en af forårets store musikalske oplevelser i Struer, når vi den 23. maj præsenterer vores fælleskoncert i Struer Kirke. Koncerten vil udover deltagelse af DR VokalEnsemble og lokale korsangere også have deltagelse af Ensemble MidtVest.

Det bliver et program der veksler mellem optrædener af de lokale kor, optræden af såvel DR VokalEnsemble og Ensemble MidtVest. Og der er selvfølgelig også indlagt fællessang i programmet

Ikke mindre end 190 korsangere fra såvel Struer Kommune som de omkringliggende kommuner er med, når DR VokalEnsemble under ledelse af Philip Faber i maj måned gæster Struer igen og afholder koncerten ”Danske Sange.

I forbindelse med Købstadsjubilæet i 2017 blev der også afholdt en koncert med DR VokalEnsemblet og en række lokale kor under ledelse af Philip Faber fra DR. Koncerten blev et tilløbsstykke og vi måtte hurtigt melde udsolgt og der var efterfølgende store roser fra såvel publikum som DR over arrangementet” siger Jørgen Jeppesen.

Koncerten afholdes d. 23. maj kl. 19:30 i Struer Kirke

DR Vokalensemble, lokale kor og Ensemble Midtvest
Kirkegade 42B, 7600 Struer, Danmark
150 kr køb på Lydens by´s hjemmeside: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=o1l1gnl2na