×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 24. august 2019, Kl. 13:00 til kl. 14:00

Jeg kan huske......

Koncert af komponist og lydkunstner Hans Sydow for kor, orgel og højtale orkester             - et element i Struer Tracks Lydfestival.  

“DET ER IKKE HVER DAG DET BLÆSER I STRUER. NOGLE DAGE STORMER DET!”

Komponist og lydkunstner Hans Sydow opfører d. 24. august kl. 13.00 Jeg kan huske ® Struer i Struer Kirke. Værket bygger på optagelser med 50 fortællere og 100 fortællinger om livet i Struer Kommune gennem tiden. Koncerten involverer både kor, orgel og optagne stemmer. Kom og få en enestående oplevelse når lyd, historie og musik smelter sammen.

Koncerten er gratis, men reserver billet på: 

https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=l6qurg7114

Koncerten opføres i samarbejde med organist Jørgen Kleon Jeppesen. Den markerer indvielsen af et helt netværk af historier, der fremover vil kunne opleves rundt omkring i kommunen med SOUNDMAP Vandrenålen.

Om SOUNDMAP Vandrenålen

Hans Sydow har indsamlet historier fortalt af lokale i hele Struer Kommune. Disse historier er med kærlig hånd blevet formet til lydvandringer, som  bliver en del af naturruten Vandrenålen. På 10 af Vandrenålens ruter bliver det muligt, at høre historierne om stederne folde sig ud, mens man bevæger sig rundt i området – gennem smartphone og høretelefoner.


Medvirkende
Sted Kirkegade 42B, 7600 Struer
Pris
gratis men reserver billet på: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=l6qurg7114