Torsdag d. 5. november 2020, Kl. 09:30 til kl. 10:30

Vi mødes i Struer Kirke, hvor vi synger og danser til salmesang.

Gentagelser gør små børn trygge, derfor vil programmet være genkendeligt fra gang til gang. Salmerne understreges af enten fagter eller dans. Sang og musik er med til at stimulere og udvikle børns sprog, opmærksomhed og koncentration med rytme, rim og klang. Det er derfor vigtigt at synge for og med sit barn, uanset hvordan man synger. Det kommer først og fremmest an på at få en god oplevelse sammen og mors stemme er vigtig for dit barn! Derudover gemmer salmerne på en sangskat, der er værd at give videre.

Det er Børne- og ungdomsmedarbejder Charlotte B. Nygaard, der sammen med en af kirkens frivillige står for Babysalmesangen.

Efter salmesangen er det muligt at gå med i Menighedshuset, til en kop kaffe, et stykke franskbrød og en hyggelig snak.

Det koster 200 kr. at være med.

Sted Kirkegade 42, 7600 Struer