×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 24. november 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:00

KONCERTEN ER UDSOLGT

Et af Danmarks bedste vokalensembler giver julekoncert i Struer Kirke 

Holmens Kirkes Vokalensemble regnes for et af Danmarks bedste kor. De har optrådt utallige gange for den danske regering og det danske kongehus. Her kan blandt andet nævnes begivenheder som: Folketingets åbning, Den Nationale Flagdag, dåben af HKH Prins Christian, den royale tvillingedåb samt begravelsen af HKH Prins Henrik. 

Nu bliver det muligt at opleve Holmens Kirkes Vokalensemble i Struer, når de sammen med operasanger Jens-Christian Wandt gæster Struer Kirke til en julekoncert.

Koncerten vil byde på en række kendte julemelodier i Jakob Lorentzens smukke og stemningsfulde arrangementer. Jakob Lorentzen, der leder julekoncerten i Struer, er Holmens Kirkes 1. organist og en af Danmarks mest markante kirkemusikere. Sidste år modtog han Frobenius Fondens store pris på 250.000 kr. – den største pris der tildeles en kirkemusiker i Skandinavien. Jakob Lorentzen er desuden blevet benådet med Ridderkorset for sit store virke som kirkemusiker og som fast organist og kantor ved Kongehusets højtideligheder. 

Julekoncertens solist og konferencier er operasanger Jens-Chr. Wandt, der i år fejrer sit 25. års jubilæum som sanger. Han har optrådt med alle de danske symfoniorkestre, sunget på teatre og i koncertsale over hele landet – og også i udlandet hvor han bl.a. har sunget i Sydneys operahus, Queen Elizabeth Hall i London og Berwaldhallen i Stockholm. 

Koncerten følger naturligvis de anbefalinger og restriktioner der er iværksat grundet covid-19, og der sættes derfor kun 200 billetter til salg. Billetter a kr. 100 kan købes via billetlink. 

https://forms.churchdesk.com/f/fBU5P0jyaG

Holmens Vokalensemble - UDSOLGT
Sted Struer Kirke, Kirkegade 42, 7600 Struer
Pris
100 kr