Dato Torsdag d. 14. oktober 2021, Kl. 09:30 til kl. 10:30
Babysalmesang

Til Babysalmesang synger og leger vi til salmerne med nærvær mellem mor (eller far) og barn.

Sang og musik er med til at stimulere og udvikle dit barns sprog, opmærksomhed og koncentration med rytme, rim og klang.
Derudover gemmer salmerne på en sangskat, der er værd at give videre. Du skal derfor ikke være utryg ved at synge, din stemme er vigtig for dit barn.

• Nyt hold begynder: torsdag den 9. september 2021
  • Holdet slutter torsdag den 18. november 2021
  • Vi mødes i kirken kl. 9.30, derefter går vi i Menighedshuset for at drikke kaffe.
  • Der er plads til ca. 12 børn på holdet i alderen 0-10 mdr. (+ deres forælder).
  • Du skal blot medbringe et tæppe eller dyne, som dit barn kan ligge på samt det du ellers har brug for til dit barn!
  • Det koster 200 kr. at være med.
    For det får du kaffe og brød efter hver babysalmesang, samt bespisning for hele familien efter Babygudstjenesten, som ligger sidst i forløbet.