STRUER PERSONDATAPOLITIK BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Struer Sogn behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

 

INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificerer personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Indsamling af personoplysninger i Struer Sogn sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og kirkelige handling så vi kan levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller tilmelding til en kirkelig handling.

Ved tilmelding til en kirkelig handling giver du samtykke til, at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige, og at oplysningerne kan videregives til præsterne i det sogn du ønsker den kirkelige handling.

 

AFTALER MED DATABEHANDLERE

Struer Sogn har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Struer Sogns vegne:

Church Desk (vedrørende hjemmeside, kalender, nyhedsbreve og tilmeldingssystem).

 

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. CRM systemet tilgås ved personlig adgangskode, der kun kendes af dataansvarlige.

 

COOKIES

Vi bruger cookies på hjemmesiden. Læs mere i vores cookiepolitik på kirkens hjemmeside.

 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Dette kan dog medføre at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

ADGANG TIL OPLYSNINGER, INDSIGT OG KLAGER

Struer Sogn er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på struer.sogn@km.dk

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: struer.sogn@km.dk

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

ÆNDRINGER TIL DENNE SKRIVELSE

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Senest opdateret 23.05.2018

 

 

Samtykke til kirkelige handlinger

Ved at udfylde denne formular, giver du samtykke til, at de dataansvarlige behandler følgende oplysninger om dig: cpr.nr, navn, adresse, e-mail, telefonnumre, forældres navn, adresse, e-mail adresser, telefonnumre og evt. andre information du skriver på din ansøgning. Oplysninger indsamles og behandles til brug for kontrollen og gennemførelsen af den kirkelige handling. Ved at udfylde denne formular er du indforstået med, at de nævnte dataansvarlige behandler de nævnte personoplysninger om mig, og at oplysningerne kan videregives til præsterne i det sogn du ønsker at have en kirkelig handling. 

Ønsker du ikke at give samtykke til brug af dine oplysninger bedes du ringe til kirkekontoret.

 

 

Samtykke til nyhedsbrev

Når du siger Ja tak – jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Struer Kirke, siger du ja til  følgende vilkår:

UDGIVER AF NYHEDSBREVET

Struer Kirke
Kirkegade 42  
7600  Struer 
E-mail:  struer.sogn@km.dk

 

OPLYSNINGER DER INDSAMLES

Til brug for udsendelse af nyhedsbrevet indsamler Struer Kirke alene navn, efternavn samt den oplyste e-mail adresse.


OPLYSNINGERNE BRUGES TIL

Når du har tilmeldt dig til vores nyhedsbreve, bruges din e-mail adresse til udsendelsen af nyhedsbrevet som indeholder information om arrangementer i kirken. Herudover anvendes din e-mail adresse ikke til andre formål.


OPBEVARING AF OPLYSNINGER

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og de underleverandører vi benytter har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger behandles i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

Dine kontaktoplysninger opbevares så længe, du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsmail.


RETTELSE AF KONTAKTOPLYSNINGER

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, kan du til enhver tid ændre ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen.


AFMELD NYHEDSBREVET 

Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at klikke i bunden af nyhedsbrevet, hvor man kan afmelde det.